Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed #41413 üzenetére
Nem annyit, amennyit szerettek volna, másképp nem lenne PC-s port. Ilyen szempontból jól jártunk. Viszont a Sony nem fogja elérni a 10 milliós eladást még PC-vel együtt sem, ami egy exkluzív címnél erősen minimum target szokott lenni. De a költségeket legalább vissza lehet hozni.
A Sony is látta rajta, hogy az egész nem más, mint egy DHL szimulátor. A játékmenet kimerül abban, hogy csomagokat viszel A-ból B-be, közben küzdesz a tereppel, néha sír a gyerek, ilyenkor babázó szimulátorrá változik, stb. Ha eljutsz a csomagokkal a megfelelő helyre, akkor kapsz lájkokat. Ennyi. Ez ismétlődik sok-sok órán át. Felveszed a csomagot, egyensúlyozol a terepen, a gyereket megvigasztalod, kikerülöd a veszélyeket, lerakod a csomagot, és ugyanez újra. Egy idő után építhetsz utakat, amivel egyszerűbb lesz a járművekkel menni, a gond ezzel az, hogy még unalmasabbá változik a játékmenet. Én próbálom noszogatni magam, hogy vigyem még, de az első pár órában láttam mindent, azóta csak ismétlés. Ha pénzt adtam volna rá ideges lennék, de így csak az időm basztam el, azt meg túlélem.
-
Kelleret
csendes tag
válasz
nubreed #41413 üzenetére
PS4-en kb ~3.5 millió (van ps stat ott talán már több van) Kojima nem mondta hivatalsoan csak annyit hogy a költségek megtérültek..
[PS4 stat] Aztán hogy ebből mennyi az eladott példány azt nem tudom, mert ugye akár 1 lemez megfordulhatott már 100 kézen keresztül is az még mindig csak 1 db eladás de itt jegyzi 100 playernek...PC-re lassan eléri az 1 milliót steamen már nagyon rég 500k-1 millió között van steamspy szerint de ugye pc-n még az epicen is kapható ahonnan nem tudunk infokat... Szóval pc már akár lazán 1 millió felett lehet sőt csak a steames nemsokára eléri ezt egymaga..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest