Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz keIdor #40243 üzenetére

GN videotesztből én annyit szűrtem le a megjelenés napi verzióból, mint olyasvalaki aki 390X-ről váltott 1080Ti-re, miszerint ebben "valamiért" nincs meg a 2X.

Erről annyit kell tudni, hogy eddig minden cím amit játszottam 2-3X volt, mindegy volt az API.

No innentől pedig mindenki gondolhat arra amire jólesik.. :D
    A magam részéről maradok a számomra nyilvánvalónál, miszerint ha egy az NV-hez hasonlatos profitorientált cég lennék a piacon, aki az aktuális gennel kezdené el megpróbálni letolni az emberek torkán az 1K $-os nonTitan VGA-kat (több kevesebb sikerrel aka 2080Ti), akkor nagyjából én is így csinálnám.

Kellett már nekik nagyon egy látszólag ennyire VGA igényes saját cím, szerintem ez a game remek választás, november eleji release-el pláne.
    Jövőre jön valami új, kell a raktár söprés mert a 2080Ti aztán nem egy népkártya az ára miatt, még a durvább NV "fanok" többsége is meghúzta a határt miatta h eddig és ne tovább.

Nem kell itt egyébként Pascal lassításra gondolni, bőven elég annyi hogy a rájuk szánt optimalizációra/ba (játék & driver) hasamra ütök ~harmad annyi időt és pénzt raktak.
    Egyszerű és a maga nemében nagyszerű, nem? :)

Aki eddig elvolt a 1080Ti-vel nagyjából minden eddigi címben 1440p mellett, az most karácsonyra megkapta az útmutatást mire van szüksége egy ezresért, hogy aztán jövőre.. ;]

Új hozzászólás Aktív témák