Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FollowTheORI #36668 üzenetére
Na, igen, csak mint írtam, nem lett volna belőle tuti GPU, mert a 32ROP fogja meg, amit meg a GCN korlátai miatt szerintem csak 64-re tolhattak volna fel, szóval ez volt a legokosabb, amit tehettek, hogy feljebb gyúrták az órajelet, amennyire lehetett.
A 64ROP-os kategóriában meg ott van a Vega56/64, ami azért a 1070/1080-akkal teljesen versenyképes most is.Szerk.: Amit leírtál az egy komplett új GPU-dizájn, az ráadásul ellentétben a másik node-ra átálláson, inkább évek munkája.
Itt ne felejtsd el, hogy a 12nm még csak nem is shrink, ugyanaz a fizikai dizájn és gyártástechnológia, csak némileg kisebb tranzisztorokkal ennél a GPU-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest