- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
rumkola #36571 üzenetére
Egyfelől minek a max AA?
Ha el akarod felezni az FPS-t, akkor hajrá, amíg volt normálisan támogatva játékokban addig remek kompromisszum volt a 2X-es MSAA, nem túl nagy sebességvesztés árán korrektül rendbe rakta az éleket, látványosan javítva ezzel a képminőséget. Számomra a magasabb fokozatai csak a teljesítményre voltak jelentős hatással, így nem is igazán erőltettem őket.
A "csúnya is lesz a kép" effekt az már az ennél is lényegesen kevesebb teljesítményt igénylő általánosabb postprocess alapú élsimítások, azokat kerülöm is amennyire csak lehet, pont ezért, nem szeretem a mosott életlen képet....
(#36572) Puma K: Ez persze így van, viszont a felskálázásnak viszont tényleg brutális lehet a plusz teljesítmény igénye.
Az akár negyedeli is a sebességet (FHD 4K-ban számolva pl)....
-
Puma K
nagyúr
válasz
rumkola #36571 üzenetére
Felezi és pluszban mosott okádék lesz a képminőség...
Sokkal inkább downsampling/DSR mint sem élsimítás... jobban szeretnem az éles képet.
Sőt a DSR-rel még az élességet is lehet állítani driver-ből Nvidia esetén.Most hogy natív 1440p felbontású megjelenítőm van fel tudom skálázni a felbontást maximum 5K-ra, 2880p-re avagy 5120 × 2880 felbontásra 16:9 képarány esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest