Hirdetés
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Egyfelől minek a max AA?
Ha el akarod felezni az FPS-t, akkor hajrá, amíg volt normálisan támogatva játékokban addig remek kompromisszum volt a 2X-es MSAA, nem túl nagy sebességvesztés árán korrektül rendbe rakta az éleket, látványosan javítva ezzel a képminőséget. Számomra a magasabb fokozatai csak a teljesítményre voltak jelentős hatással, így nem is igazán erőltettem őket.A "csúnya is lesz a kép" effekt az már az ennél is lényegesen kevesebb teljesítményt igénylő általánosabb postprocess alapú élsimítások, azokat kerülöm is amennyire csak lehet, pont ezért, nem szeretem a mosott életlen képet....
(#36572) Puma K: Ez persze így van, viszont a felskálázásnak viszont tényleg brutális lehet a plusz teljesítmény igénye.
Az akár negyedeli is a sebességet (FHD 4K-ban számolva pl).... 
-
Puma K
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
Felezi és pluszban mosott okádék lesz a képminőség...
Sokkal inkább downsampling/DSR mint sem élsimítás... jobban szeretnem az éles képet.
Sőt a DSR-rel még az élességet is lehet állítani driver-ből Nvidia esetén.Most hogy natív 1440p felbontású megjelenítőm van fel tudom skálázni a felbontást maximum 5K-ra, 2880p-re avagy 5120 × 2880 felbontásra 16:9 képarány esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Proxmox VE
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha el akarod felezni az FPS-t, akkor hajrá, amíg volt normálisan támogatva játékokban addig remek kompromisszum volt a 2X-es MSAA, nem túl nagy sebességvesztés árán korrektül rendbe rakta az éleket, látványosan javítva ezzel a képminőséget. Számomra a magasabb fokozatai csak a teljesítményre voltak jelentős hatással, így nem is igazán erőltettem őket.
Az akár negyedeli is a sebességet (FHD 4K-ban számolva pl)....