- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zovifapp111 #35749 üzenetére
Nem haragszom... nekem van mindkettő... és semmi szégyenkeznivalója nincs egy konzolnak a PC mellett ma már... később meg még kevésbé.
Amúgy nem tudom mit néztél... de akkor biztos valami mást láttál.
Szerintem ahogy a 1X-en megy az AC Odyssey, meg a Shadow of the TR, azt jelenlegi PC-m is megirigyelné, nemhogy egy beugró.Sőt a PC-men pl nem tudok UHD HDR-ben játszani, a konzolokkal meg igen...
-
cyberkind
félisten
válasz
Jah, tényleg előrébb van a PC, ohh wait!
Nem tudom te milyen konzolt néztél és min, de tuti nem volt ott minden rendben, ha pedig csak gondolod, akkor meg nem volt konzolod, és pláne nem játszottál ahhoz hasonlókkal, mint amit linkeltem.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Én egész jó PC-ről váltottam konzolra, és nem tapasztalom azt amit te írsz. Meg elég sokan cáfolják még a véleményed, úgy hogy szerintem érdemes továbblépni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest