Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Senki sem vitatta eddig se, hogy gyorsabb a GTX 980!

"Az egész úgy indult a buta maxwell mire képes. Olvass át mindent még egyszer.
"Pontosan, de mivel nem egyszereplős teszt volt 980ra, ottvan a mihez képest kérdése is, szemlátomást üzembe is lépett.
Én csak az alábbi kijelentésekre értettem a hordalék jelzőt:"Azt szerintem elkönyvelhetjük, hogy a Mantle 1000%, hogy elveszti a létjogosultságát, úgyhogy ennyit a AMD nagy jövő képéről. Nálam ez a Mantle térítés verte ki a biztosítékot, akkor kezdett egyre ellenszenvesebb lenni az AMD. Up to 45% Faster......LOL"
Na látod itt például már működött a mihez képest, daveoff máris levonta a számára legkézenfekvőbb következtetést a Mantle kapcsán.
Nem nézegetnénk most béta*béta DX12 teszteket, ha nem jött volna (még mindig nincs egy éve..
) a Mantle, daveoffnak speciel egyenesen ellenszenves az AMD, mert a Mantléval "kikényszerített" DX12 alatt gyorsabb lesz a 980asa, ezúton is gratulálok!

Itt a következő:
"Ja DX12 alatt,de nem DX11 vagy mantle alatt... szóval ennél a dx12 csak jobb lehet... a másik kettő már aligha..."
Aligha, ugyan már 280X-el is gyorsabb kiforrott driverrel/oprendszerrel, node na..
Megvan a lehetősége annak hogy tévedek, de szerintem TTomax itt a 290X mantle eredményeit nézte, nem a 260X-ét..
Szintén a kolléga tollából:
"És mindenki h@lyének nézett... nyugi,ez is meg lesz magyarázva hogy nem is optimalizálták a drivert erre a tesztre dxx11ben hiszen ott a mantle... igaz ott is kaptak egy fülest,de az már biztos azért mert bugos.
"Ittis megvan a lehetősége annak, hogy tévedek és a fülest valójában egy jó tippre/ötletre értette!!

Megint csak a Mantle kapcsán.., szerintem itt sem a 260X eredménye kapta a figyelme fókuszát..
Ezért bátorkodtam mérni egyet Mantléval a 3éves Tahitin és kijött a béta extravaganza létjogosultsága.., esetlegesen megfűszerezve azzal amit Abu is megemlített a nekem szánt válaszában.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy szemlátomást a Maxwell ebben a béta extravaganzában szépen teljesít DX12 alatt IS!

Remélem most már érted amit mondani szeretnék/szerettem volna..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"
Nem nézegetnénk most béta*béta DX12 teszteket, ha nem jött volna (még mindig nincs egy éve.. 

"