- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
#00137984 #26178 üzenetére
Csatlakozok Yutani kollégához!
Légy oly kedves és nevezd meg azokat a címeket, amelyek csak Medium grafikán mennek jól! Szerintem mindenkit ez érdekelne a legjobban.
A Wildlands jelenlegi formájában egy rakás szarkupac, az minden VGA-n szarul ,megy, kizárólag Titan X-en éri el a 60 fps-t FullHD-ben, szóval ez a játék nem releváns, mert itt applikáció oldalon van a gond.
Azért is nagyon érdekelnének a címek, mert én is full maxon vittem végig a Cryis 3-at az RX470-el 60fps-en (kivéve az első két pályát, ahol a sok fűszál és vihar miatt leesett a sebesség)A közösség érdekében, tisztelettel megkérnélek, hogy nevezd meg a problémás címeket és akkor talán még magyarázatot is tud valamelyikünk adni (pl.Wildlands PC-n alapból hulladék vagy hasonlók
)
Az új Mass Effect pedig még ki sem jött.
Azonban figyelembe véve, hogy a piac egyik legszebb (ha nem a legszebb) játéka, a BF1 Ultra-n megy gond nélkül 60fps-t az RX470-en, én nem aggódnék az Andromeda miatt sem, mert ugyanaz a motor lesz alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest