- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Zeratul #25151 üzenetére
Nem akarom én etetni a trollt, de ha egyszer fogalomzavarban vagy valóságismereti zavarban szenved:
"A játékoknak nem a minimális gépigényét kell szem előtt tartani, mert akkor sokan ilyen téves következtetést vontok le belőle. Call of Duty Infinite Warfare minimális gépigényének a valóságtartalma a fórumozok véleménye alapján nem elég egy közepes minőségi szintre sem, hogy még közben elfogadható sebességgel is játszható legyen."
Talán nem a minimálistól kellene elvárni a közepes igényt, hanem az ajánlottól vagy kettő közöttitől.
Az meg már más tészta ha valaki el is hiszi azt, hogy a készítők a mi érdekünknben csak is jól portolnak és optimalizálnak.Amúgy nem is értem, hogy mit várt egy RX470 4GB-os kártyától. Az általa említett simán kipengethető 80-90K-ból már lehetett volna egy GTX1060 6GB / RX480 8GB is.
Mondjuk a konfigja így az RX470-nel mehetne a "Hogyan NE építs konfigot FULLHD-hoz" topicbaA többi témánál is vicces a 4K-t meg i7-et mainstreamnek vizionálni. Max akkor ha valaki folyamatosan olyan körökben mozog ahol ez a mainstream vagy a 9gag-en nézegeti a "beléptem a pcmasterracebe" nevezetű önfényezéseket...
Bocsánat, ha kicsit erős voltam, de ne gondoljuk már azt, hogy mindenkinek a játék az élete meg ha játszik is, akkor meg a maximum kell neki. Vajh miért is fogy annyi konzol?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest