Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Ez csak két gép

Anno a 2500k és lap kombó eléggé kényes volt ám a tuningra. Bizony jófajta lap kellett neki, amelyik bírta is. 2 db meg is purcant.
Most a 6 db vgat csak látni akartam, hogy saját szemmel/füllel győződjek meg róluk. Az rx470-ek rakás sz*rok voltak (xfx, asus) nálam. A gtx970-eek túlárazottak a 1060 pedig OK. Berak működik halk no problem
vga kiválasztva. Proci csak ellesz (i7 6000). A ramtól féltem (crucial), de jutányos áron voltak (épp akkor mentek fel az árak, kingstont akartam). a lap még kérdéses, hogy marad-e
Nézd ez nálam eccerű tetszik-nem tetszik kérdés
Cél a halk (nem könnyű összerakni), problémamentes, biztos PC. Ha valami prüszköl, azt nem próbálom mókolni. Most egy hónapnál járok, szerintem 1 hónap is kész
"Nem nagy dolog egy 80 000 forintos VGA-tól, hogy döcögős röcögős rajta a játék? "
Azért nem 80k, ne túlozzunk. 65k egy 3 Gb-os, Ennyiért jobb, mint az RX470, csak a 3gb korlátozza. Azért, mert csórók vagyunk, nem hibáztathatjuk a gyártókat. Ez egy középkategória alja, mint anno a 960 2Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest