Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Hihetetlen a fanatizmusod, de lehet, hogy csak én vagyok már öreg ezekhez. Ami a biztosítékodat illet félreértetted. Azt a kiinduló pontra értettem miszerint a kérdés az volt, hogy megéri a 780Ti?!. Mindenki tudja, hogy erősebb mint a 290x viszont az utóbbi olcsóbb nála, de ez igaz a házon belüli 780 vs 780Ti vagy a 290 vs 290x-re is. Ennek ellenére sokan a "kistestvért" választják, mert "beérik a kevesebbel is."
Visszatérve arra, hogy miben több. Rengeteg kártyám volt itt is ott is,de nem szeretnék senkit untatni ezzel, szóval csak röviden a nem olyan régről. Aki ismer itt tudja, hogy volt 7970 CF-em, majd single 7970-em is. CF első naptól fogva használhatatlan volt. Driver hiba, rengeteg microlag BF3-tól elkezdve mindenhol...Egy kártyával microlagok, illetve random driver összeomlások. Eladtam őket, 1 hétre amíg nem tudtam mit vegyek bekerült a gépbe egy single 7850. Az feltette az i-re a pontot, random BS még sokszor böngésző alatt is. Gar csere, a következőnél már csak pár óránként jelentkezett játékok alatt. Aztán vissza NV-re 670-re esett a választás. Stabil, erős, elégedett voltam vele, aztán jött hozzá a tesója SLI-be. Soha nem gondoltam volna, hogy annyira hibátlanul tud működni egy kétkártyás rendszer, CF után egy álom volt...Szóval nálam továbbra is fontos a megbízhatóság a gondtalan, micralag mentes játékélmény.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hollow Knight és Silksong
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest