- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Erre értettem nyilván a nap állásának esetleges változását/különbségét de ha megnézed a korábbi, pl FC4-es tesztjeiket, kínosan ügyeltek rá mindig hogy ez ne fordulhasson elő, mindig "fixált" helyzetekben mértek vagy innen indultak, emlékezz pl az autós részre..
Kvázi ha egy adott mentést töltöttek be vagy teszem azt a sztory indulása után járták be adott útvonalat akkor marhára nem kéne máshol állnia a napnak.
Kétlem hogy felvették az egyikkel, visszasétáltak, elmentették VGA-t cseréltek majd onnan folytatták, korábban sosem vétettek ilyen hibát.Szerintem itt vagy véletlen nem azonos beállításon teszteltek vagy egyikkel-másikkal nem vette be a játék az Applyt, tudom is én..
A tévedés jogát persze fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő