Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  KAMELOT

üzenetére KAMELOT

üzenetéreÉn szóltam a moderátoroknak, mert borzalmas ami itt ment, komolyan, mint egy óvodában. 
 Védi a játékát és a másik tapsol neki Nem vagyok egy szigorú ember, szeretem a poénkodást, de ahogy sokan megnyilvánulnak az kész szánalom. Nem vagyok egy szigorú ember, szeretem a poénkodást, de ahogy sokan megnyilvánulnak az kész szánalom.Úgyhogy Nekem írd ezt, Ő csak végzi a munkáját. 
- 

HSM félisten válasz  KAMELOT

üzenetére KAMELOT

üzenetéreItt vannak repi mérései: [link] 
 Szerintem az a 25% se pite, ahogy megdobta az FX8350+7970 konfigot! Nem beszélve arról, hogy kisimult a GPU grafikonja! 
 Arról nem beszélve, hogy így már 100% CPU-limites lett a game, mert ha megnézed, a GPU 11,6ms alatt kinyomta a képet, és a 15ms-es proci diktálja (limitálja) 67-re az FPS-t, a GPU bírná 86-ig! 
 Míg DX-ben tökéletes vegyes limit, 18ms alatt végez a GPU és CPU is, 55FPS. Úgy már mindjárt vadabb, erősebb procival a Tahiti 56%-ot is gyorsulhatott volna! 
 Azt pedig igencsak megérzed, ha a VGA 50%-ot gyorsult! De ha csak 20-at, azt is. FPS-ben mindegy, hogy mennyinél, 20FPS-nél is ugyanúgy megérzed, mint 40-nél. Nyilván, ha a monitorod képfrissítési frekvenciáját kimaxoltad, akkor már nem, de az más kérdés.
 Ez az 50% gyorsulás minimum 1 HW generáció, amit most a GCN tulajok megkaptak gyakorlatilag ingyen a Mantle játékokban.Kicsit jobban megnézve az adatokat az se rossz, hogy a CPU-n is gyorsított vagy 25%-ot, 19 helyett 15ms volt az átlagos idő, mire elkészült. Az is Intelnél kb. 2 generáció. (#1453) ricshard444: Én is erősen gondolkoztam moderátor hívásán, mert már rossz volt olvasni a sok szakmaiságot teljesen nélkülöző flémet. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple asztali gépek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem vagyok egy szigorú ember, szeretem a poénkodást, de ahogy sokan megnyilvánulnak az kész szánalom.
 Nem vagyok egy szigorú ember, szeretem a poénkodást, de ahogy sokan megnyilvánulnak az kész szánalom.