Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
velizare
üzenetére
a 295X-nél nem tudom amúgy, hogy a 8 GB GDDR5 hogyan van kezelve. Ha úgy, mintha sima CF lenne 2x4GB-nak, akkor nem logikus... de ha valahogy egyben látja a két GPU, mint a 390X-nél akkor beleillik a grafikonba, hogy nem mikrolaggolt. Bár ez az egész szerintem API vagy AMD-s driveres baromság.
Ez a mikrolag is egy érdekes dolog. Nekem a Homeworld Remastered HD-ben bizony mikrolaggolt a 270X alatt, stabil 60 FPS/Vsync. Simán vinnie kell a játékot, ráadásul átvezető mozik alatt alig pár egységnél is... Meg lehet szokni, lehet valakinek nem is zavaró egy idő után persze...
G1 970 alatt pedig olyan sima a játékélmény, egy röccenés nincs. Tisztán kivehető a különbség. Pedig papíron 60 FPS Vsync vs. 60 FPS Vsync...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest