- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
A dedikált gyorsítós dolog szerintem mellébeszélés. Valahol megnézték, és nem sokat használt a DLSS sem. Persze így lehet mondani, hogy nem csak dísznek rakták bele a tensor magokat....
Ami a többit illeti, én úgy látom, más a fókusz. A DLSS egyértelmű jó képminőségre és RTX-exkluzívitásra ment, az FSR viszont inkább arra lett célozva, hogy a lehető legkevesebb erőforrást vegye el a GPU-ból, miközben jó eredményt ér el (konzolok) és bármin fut. Az XeSS általános módja lényegesen több erőforrást használ el, és ezáltal az is ma már sokak szerint jobb minőséget ad, mint az FSR, de ilyenkor már nem is biztos, hogy megéri használni. Valahol olvastam erről egy alapos tesztet, de nem emlékszem már hol. Ez is jó kiindulási alap, bár régebbi: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest