- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
Nem az órajel a lényeg, azt állítja ha kell a beállított feszültség/órajel görbéje alapján. A lényeg, hogy hány watt limitet adsz meg neki, aszerint fogja kiválasztani a görbén a működési pontját.

TPU-n írták is kb. az összes Amper kártyánál: "Runs in power limit all the time" [link] .
Pedig ez csak azt jelzi, hogy úgy működik, ahogy kell neki.
A 3070TI-nál meg ugye átesett a gyártó a ló túloldalára: "Huge increase in power consumption, 22% efficiency lostOnly relatively small performance gains vs. RTX 3070" [link]
Ha nincs limit, ami a kevésbé hatékony magas órajelekről komolyabb terhelésre visszadobálná, nyilván nem lesz olyan jó a GPU hatékonysága.#43636 keIdor : Amúgy a régiektől is van pár szerintem korrekt ajánlat, a 3060 pl. 320 dollárért (MSRP), vagy az RX 6800 sem rossz szerintem 580-ért (MSRP). Ami nekem nagyon hiányzik, ami ezek között lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest