Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83
üzenetére
R9 380-ról váltottam RX 470-re, és egy markánsabb teljesitménykiugrásra számitottam. Ez nálam csak nyomokban tartalmazott több teljesitményt, de a Crimson driver megbizhatatlan müködése még tovább nővelte az ellenszenvet az AMD videókártyák iránt. Néztem a tesztekben a GTX 1060-at, de nálam a játékok közben leadott teljesitményszint borzasztott el igazán. Nem igazán találtam egyéb megoldást és egyből Nvidia GTX 1070-re váltottam. Ez már azt a teljesitményszint növekedést hozta, amit már évek óta elvártam volna. Ezt még tovább fokoztam a GTX 1070 Ti videókártyával, ami a játékokban nekem teljesen jó FullHD/100Hz-re. Természetesen azért van még hova fejlődni, mert némelyik játék már négynél több magot és szálat képes produktivan kihasználni. AMD fejlesztések (ha igazak...) folyamatosan érkeznek, de ilyen új és kézzel fogható játékos kártya még sehol sem kapható. Miközben az új konzolokba megint összelegoznak egy AMD videókártyát, addig PC-re megint nem érkezett semmi. Csak jőn... Közeleg a tél...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Animal Crossing: New Horizons
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest