- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Szó sincs talpnyalásról, szó sincs bocsánatosabb hazugságról. Egyszerű tényt közöltem. Még egyszer leírom, az NV nem vágta meg a GPU-t, de ennek ellenére is fellehetne tüntetni a különbséget.
Őszintén mit vártál egy vita fórumban?
Leírtam a két eset közötti különbséget, erre jön egy olyan válasz, hogy pont erre számítottál és le is talpnyalóztál. Meg sem próbálsz érvelni amellett, hogy miért ugyanaz a két eset.
Már nem először személyeskedsz másokkal szemben, mert nem értesz velük egyet.
Egyébként ha elfogultak is vagyunk, miért akarod nekem és másoknak megmondani hogy hogyan vélekedjünk dolgokról. Engemet sem zavar, hogy te máshogy gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Audio-Technika ATH-M40x monitor fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest