Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Vagyunk még itt páran volt AMD hardvertulajdonosok. HD 6850 és a HD 7850 remek játékos tudása után (a régi idők DX11-es játékaiban) még-még elégedett voltam, de amit utána kaptunk azt senkinek nem kivánom. Driver és hardver miatt ment a picsogás, mert a játékokban nem adta sem a megfelelő teljesitményt, sem a megbizható müködést. Mindenféle artifactok tettek keresztbe, hogy a játékokban ne találjunk sok örömöt. R9 380 4GB adott egy kis reménysugarat nekem, hogy innentől felfelé indul meg ez az erőssen szivárgó tengeralattjáró. Hiába engedtem ki minden ballasztot, mert átváltottam i5 procira... ez az U-Boot nem akart a felszinre emelkedni. Most már elhagytam ezt a lélekvesztőt az RX 470 után, mert az elavult diesel-elektromos meghajtás után a GTX 1070 már atom-meghajtásnak tünik annyira más vizeken megy. Még ezek után is fontolgatom majd a GTX 1170-et vagy a jelenlegi kártyám utódjára való fejlesztést. Az ebben a sztoriban a buktató, hogy az AMD az elméletileg a legfejlettebb architektúrával biró videókártyák gyártója, aztán teljesitményben eddig mindig elfolyt az olaj és ez a hiba felfedte a helyzetét az ellenségnek. Ezek után könnyedén eltalálhatják és elsülyeszthetik a hullámsirba. Hallom ahogyan csobbanak a mélyvizi bombák.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest