- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Persze. De én úgy gondoltam, hogy az AMD-nek az lenne a kifizetődő, ha több vásárlót szerezne magának, és így akár jó alternatívát kínálna a váltásra minden kategóriában. De erről úgy látom szó sincs igazán.
Lesz a RX480 (meg az 580), egy nagy űr, majd a 1070 és az annál erősebb és drágább Vega. Miért nem húznak egy merészet és csinálnak egy igazán bestbuy árazást? Csak én álmodom ilyenekről? Én nem vagyok elvakult NV-s, szívesen váltanék AMD-re ha van értelme, de így nem lesz nem?Milyen "fuck logic, right?"?! A 4850-re ugrott a nép mint légy a szarra anno, és megérte, és akkor az AMD pariban is volt. Hosszú távon nem lenne jobb stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest