Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
De nem értem,ha valaki vesz egy 1060/1070/1080-at az miért ezer éves játékokkal játszik?Nem azért vesz újabb/erősebb VGA-t hogy tudjon játszani a jelen játékaival?
És nem,nem okkal tolódott el a piaci részesedés az NV irányába.Az 50-50 arány is akkor volt meg amikor az AMD mérföldekkel jobb VGA-t kínált.Ha nagyjából "ugyanolyat" kinál a két gyártó,vagy netán az AMD-é talán egy picit jobb választás,akkor is elhúz piaci részesedésben az NV.
Vegyük csak az RX 480 és a GTX 1060 esetét.Én jobb választásnak tartom az RX 480-at a 8GB VRAM,a jobb DX12/Vulkan alatti szereplése a GCN architektúra időtállósága és a FreeSync miatt.GTX 1060 számlájára csak azt tudom írni hogy alacsonyabb a fogyasztása,meg esetleg azt hogy nagyobb a választék,de semmi több.És még is,melyiket veszik többen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 16GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest