Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz proci985 #21850 üzenetére

    na kozben talaltam egy megfelelo tesztet, tenyleg nem ment a Just Cause 3ban a multigpu egyik oldalon sem.

    Az egyetlen kulonbseg skalazodik / nem skalazodik szinten a ket gyarto kozott nemi microstutter GTA5 alatt AMDnel CFben. Ebbol nekem az latszik amit korabban mondtam, hogy ha az egyik gyartonal skalazodik a multiGPU, akkor a masiknal is fog. AMDnel megesik, hogy par napot kesik a profil, de elnezve az idei helyzetet sajnos mar nem nagyon van profil.

    Egyebkent ahogy nezem ez is a szokasost hozza ki, avagy minel GPUnehezebb a helyzet, annal jobb a skalazodas, ha van. Viszont tenyleg eleg sok jatek van hibahataron belul egy gpuhoz kepest, foleg 2016 kiabrandito. Ami meg ennel is jobban kiabrandito, hogy egy GPU meg mindig nem teljesen eleg 4Kra.

    miklosss2012: ez nekem tulmelegedesnek tunik, nalam a Matrix Platinum csinalt ilyet meg legen aminel kisse alulmereteztek a hutest (ill kicsit magas volt a gyari fesz az alacsony ASIQos kartyahoz, ez nezopont kerdes).

    a masodik ket kephez hasonlot en tulmelegedo memoria miatt lattam Project Carsban.

    ja igen: Crysis3 magasabb felbontasban jobban terhel a furmarknal rendszerszinten (GPU szinten hasonlo a helyzet, de mas is melededik ami a hazban adott esetben magasabb ambient tempet csinal).

    ez persze rajtad nem segit, az meg kulon szomoru, hogy adott esetben a 290X utan a furyt is custom vizzel kellett huteni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák