Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
na kozben talaltam egy megfelelo tesztet, tenyleg nem ment a Just Cause 3ban a multigpu egyik oldalon sem.
Az egyetlen kulonbseg skalazodik / nem skalazodik szinten a ket gyarto kozott nemi microstutter GTA5 alatt AMDnel CFben. Ebbol nekem az latszik amit korabban mondtam, hogy ha az egyik gyartonal skalazodik a multiGPU, akkor a masiknal is fog. AMDnel megesik, hogy par napot kesik a profil, de elnezve az idei helyzetet sajnos mar nem nagyon van profil.
Egyebkent ahogy nezem ez is a szokasost hozza ki, avagy minel GPUnehezebb a helyzet, annal jobb a skalazodas, ha van. Viszont tenyleg eleg sok jatek van hibahataron belul egy gpuhoz kepest, foleg 2016 kiabrandito. Ami meg ennel is jobban kiabrandito, hogy egy GPU meg mindig nem teljesen eleg 4Kra.
miklosss2012: ez nekem tulmelegedesnek tunik, nalam a Matrix Platinum csinalt ilyet meg legen aminel kisse alulmereteztek a hutest (ill kicsit magas volt a gyari fesz az alacsony ASIQos kartyahoz, ez nezopont kerdes).
a masodik ket kephez hasonlot en tulmelegedo memoria miatt lattam Project Carsban.
ja igen: Crysis3 magasabb felbontasban jobban terhel a furmarknal rendszerszinten (GPU szinten hasonlo a helyzet, de mas is melededik ami a hazban adott esetben magasabb ambient tempet csinal).
ez persze rajtad nem segit, az meg kulon szomoru, hogy adott esetben a 290X utan a furyt is custom vizzel kellett huteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs