Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Jaaa... Így már értelek.
Igazad van, beérem ~10%-al kevesebb teljesítménnyel, ha fele árban kapom.
(Átlag 290X árak vs. az enyém, ugye, nem akartam AMD-ről váltani, NV-ket most nem néztem.)Nem gondolom magam fanatikusnak, csak egyszerűen nem akartam a bevált piros oldalról az ismeretlen zöldet kipróbálni, amikor árban is előnyösebb volt a piros.
A 4850 idején nem voltam elégedett a driverrel, ezért is próbálkoztam meg a GTX260-al, de az mégrosszabb volt.
Most ilyen problémám nem volt.A CF AMD oldalon elég problémás, az nem csodálom, hogy nem tetszett. Érdekes amúgy, hogy mikrolaggolt nálad az egyszem 7970 is, nálam nem volt vele ilyen gond, pedig én a falnak megyek a legkisebb laggoktól is.
Ilyen előzményekkel megértem, hogy feláll a szőr a hátod az AMD név hallatán is. Ugyanakkor vannak userek, akiknél semmi ilyen gond nincs.
Nekem egyetlen fagyásom nem volt egyik karimmal sem, se a 7970-ekkel, se a 280X-el, se most a 290-el, pedig napi legalább 6-8 órát megy a gép, amiből jó esetben azért fél óra játék, és nem volt még gond.
Nyilván, az olyan eseteket nem számolom ide, amikor a tuningot tesztelgetem, és kevésnek bizonyul a fesz, vagy soknak az órajel, és fagy, az nem a kari sara. 
Szóval nálam is pont ez van az egyszem 290-esemmel, gondtalan, lagmentes, stabil játékélmény, nekem is ezek a legfontosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Igazad van, beérem ~10%-al kevesebb teljesítménnyel, ha fele árban kapom.
(Átlag 290X árak vs. az enyém, ugye, nem akartam AMD-ről váltani, NV-ket most nem néztem.)
A 4850 idején nem voltam elégedett a driverrel, ezért is próbálkoztam meg a GTX260-al, de az mégrosszabb volt.
Most ilyen problémám nem volt.