- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
980Ti-vel te könnyen beszélsz, egy 7870-es Radeon kicsit más kategória.
Amúgy most megtaláltam a trükköt a sebesség visszanyeréséhez. A gond a V-Sync-el van összefüggésben, mert ha az be van kapcsolva, akkor a teljesítmény azonnal összeomlik, amint sok vegetációt kell kirajzolnia. Egész pontosan leesik fix 30-ra, ami nekem nagyon gyanús volt, így további teszteket és kísérleteket folytattam, míg megtaláltam a megoldást: mindössze a játék betöltése után egy Alt+Tab-ot kell nyomni majd vissza menni a játékba és kész, a sebesség máris normalizálódik. Ha nincs bekapcsolva a V-Sync, akkor nincs szükség Alt+Tab-ra, vagyis a játékban valószínűleg hibás a V-Sync kód, de legalább van egy működő Workaround, így most már a Redux változatot is 60 FPS-el tudom tolni maxon egy 7870-el. Not bad!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest