Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Egon #11095 üzenetére

    Semmi kapcsolat nincs a dx12 es akozott h miert NV chip van benne. Fogyasztas / teljesitmeny kell laptopba, raadasul NV gyart csillio csipet, ergo olcson jutott hozza az MS nagy mennyiseghez.

    Ami erdekes hogy a LinuxCon-on Intel elsopro folennyel kepviselteti magat, minden szinten veri a konkurenseket, nem csak vga support, hanem iot, dronok, embedded linux, szerverek... Volt ma egy srac az NV-tol, tartott egy altalanos eloadast nv kartyak fejlodestortenete linuxon, ami tetszett mert erdekes volt, vulkant mint tema messzirol kerulte, open kod nem nagyon lesz, de par fejleszto reszt vesz a nouveau projektben (nyitott meghajto - foleg reverse engineering altal, mert nincs dokumentacio) . Ami meg erdekes volt a Grid, azt sokan dicserik a virtualizacio vilagaban, citrix foleg, erre allitolag van is dokumentacio. A jovorol szolo kerdesekre desktop vonalon nem kaptunk valaszt... Gyanusak ezek a kummantasok... A srac jofej volt es tok normalis, remelem csak nem beszelhetett semmi konkretumrol.

    AMD nem volt jelen eddig semmilyen szinten, nem is lattam oket sehol... Elegge fail, foleg milyen termekpalettajuk van / keszul, itt talalhatnanak par arcot aki irna nekik egy rendes linux drivert...

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák