Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm a segítségedet és ajánlatodat, hétvégen ha időd is engedi írjál egy privatot ha lehetséges és biztosan válaszolok.

Üdv, István
-
IstvánLászló
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Üdv és tiszteletem.

Kedves: MiklosSaS"Melegedik rendesen. Kicsit elbaltázta a "zintel" a dolgot a pasztával.", erről már sajnos olvastam, de ezt a pasztázást hogyan is kellene értenem, láttam a képeken hogy le is szedik a kupakot ha leszedem egy pengével sérühet a proci?
A másik gépem egy régi vas LGA 775 zintel proci 2 magos és melegedik rendesen 70 fok általában, ha a kupakot leszedem, lehet hogy jobba is tudom hűteni vagy butaság a kérdésem?A porcik müködését csak elméletileg ismerem, hogy mit is csinál, de itt a továbbiakat már nem is értem.
Ha lehet kérdezném hogy mit is jelent a 20 szál és a 8 szál a prociban, bocs a láma kérdésemért.
A lényeg játékban és teljesítményben mit is hozhat, ha renderelek is éppen és a 8 szál van a prociban vagy 20 szál-ra váltnék?
Az ujj gép épitést tervezem és ezért kérdezelek is meg mert tapasztaltabb is vagy mint én.Köszönöm ha esetleg válaszolsz, ha időd is engedi.
Tistelettel, István -
IstvánLászló
őstag
Nagyon jó ötlet ez a topik és nekem is segítség és köszönöm hogy olvashatom.
Az eredményedhez grat!
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AMD AM5-ös procik
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest