Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm a segítségedet és ajánlatodat, hétvégen ha időd is engedi írjál egy privatot ha lehetséges és biztosan válaszolok.

Üdv, István
-
IstvánLászló
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Üdv és tiszteletem.

Kedves: MiklosSaS"Melegedik rendesen. Kicsit elbaltázta a "zintel" a dolgot a pasztával.", erről már sajnos olvastam, de ezt a pasztázást hogyan is kellene értenem, láttam a képeken hogy le is szedik a kupakot ha leszedem egy pengével sérühet a proci?
A másik gépem egy régi vas LGA 775 zintel proci 2 magos és melegedik rendesen 70 fok általában, ha a kupakot leszedem, lehet hogy jobba is tudom hűteni vagy butaság a kérdésem?A porcik müködését csak elméletileg ismerem, hogy mit is csinál, de itt a továbbiakat már nem is értem.
Ha lehet kérdezném hogy mit is jelent a 20 szál és a 8 szál a prociban, bocs a láma kérdésemért.
A lényeg játékban és teljesítményben mit is hozhat, ha renderelek is éppen és a 8 szál van a prociban vagy 20 szál-ra váltnék?
Az ujj gép épitést tervezem és ezért kérdezelek is meg mert tapasztaltabb is vagy mint én.Köszönöm ha esetleg válaszolsz, ha időd is engedi.
Tistelettel, István -
IstvánLászló
őstag
Nagyon jó ötlet ez a topik és nekem is segítség és köszönöm hogy olvashatom.
Az eredményedhez grat!
Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest