Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
dehogy vagyok eltévedve az a baj,hogy sokan egyből a procinak esnek neki és azt hiszik hogy felhúzák kicsit azt mennyivel jobb lesz elárúlok egy nagy titkot ha az alaplapot piszkálod sokkal többet érsz el vele csak nem mindegyik bírja és amikor az megvan piszkálva utána kell az procival foglalkozni,de ott sem elsősorban az órajelet kel piszkálni. Vannak bizonyos lépések amit sokan nem tudnak és csak húzzák a dolgot amíg le nem fűstől vagy ki nem kapcsolja a gépet a védelem.
A 10900k alapból erősebb órajelen fut mint a 8700k ergó sokkal jobban meg lehet azt tuningolni én alsó hangon meg merem említeni simán hamarosan lehet kapni majd belőle alap 5,5-6 ghz környéki verziokat. (pont az egy szállnak van értelme és nem a multinak mivel ezt nagyon sokan nem használják ki )
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Ryzen 3 3300X + ID-Cooling DK-03
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest