Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nekem is G4560 lesz, mert RX 570-hez nem kell jobb proci nekem, nem használnám ki (lásd ezt a tesztet). Pedig Ryzent akartam venni, de a legolcsóbb 50-60k, és nem lennék előrébb vele sok esetben. Ahogy egy i3-mal vagy kisebb i5-tel sem, mert ez nem csak a Ryzenre vonatkozik.
Nekem az Athlon II X4 konfigom marad meg tartalékban. Hiába régi, ma is használható.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest