- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Abban a cikkben nincs leírva, hogy 2021Q4. De lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem.
Verseny szempomtjából valóban az lenne az ideális, ha az AMD a Rocket Lake érkezésére kiadná a Warholt, és a valószínűleg Q4-ben érkező Alder Lakere pedig a zen4-gyel válaszolna.
De már nem hiszek a tündérmesékben. Én nagyon meglepődnék, ha az AMD ennyire prompt tudna lenni.
Örülnék ha már idén megindulna a DDR5 és nem kéne még két évet várni.Én nagyjából mindenhol máshol azt a véleményt olvastam, hogy a zen4 egy olyan elnyújtott fejlesztési etap, mint a zen2 volt és legkorábban 2022 tavasz folyamán jelenhet meg. A hosszabb periódus.hagyta űrt pedig a Warhol hivatott betölteni.
Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest