- Google Pixel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Abban a cikkben nincs leírva, hogy 2021Q4. De lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem.
Verseny szempomtjából valóban az lenne az ideális, ha az AMD a Rocket Lake érkezésére kiadná a Warholt, és a valószínűleg Q4-ben érkező Alder Lakere pedig a zen4-gyel válaszolna.
De már nem hiszek a tündérmesékben. Én nagyon meglepődnék, ha az AMD ennyire prompt tudna lenni.
Örülnék ha már idén megindulna a DDR5 és nem kéne még két évet várni.Én nagyjából mindenhol máshol azt a véleményt olvastam, hogy a zen4 egy olyan elnyújtott fejlesztési etap, mint a zen2 volt és legkorábban 2022 tavasz folyamán jelenhet meg. A hosszabb periódus.hagyta űrt pedig a Warhol hivatott betölteni.
Aktív témák
- Windows 10
- 3D nyomtatás
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Horgász topik
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest