Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
hahakocka
üzenetére
A te szokásod rendszeresen olyanokat állítani, aminek nincs köze a valósághoz.
A hozzászólásaidból egyértelműen leszűrhető amit írtam, mert finoman fogalmazva nagyon irreális elvárásaid vannak és emiatt minden topikot rendszeresen szétspammelsz a panaszkodásaiddal, amelyek teljesen megalapozatlanok.Hogy jön ide a felskálázás, meg a high-end GPU-k? Megint olyan dolgot hozol fel, amit szóba se hoztam. Ki állít akkor valótlant? Költői kérdés volt.
Ha valaki olyan hardverrel akar futtatni egy játékot, ami nem üti meg a minimumot és utána panaszkodik emiatt, az szimplán irreális elvárás a részéről. Azt várni ráadásul, hogy a helyzet javulni fog, nos finoman fogalmazva naiv dolog. Ahogy írtam nincs ezzel gond, a játékok haladnak a korral, fejlődnek technikailag, ami sokszor új, modernebb hardvert követel, ez mindig így volt, amióta létezik videojáték. Ha az ember nem akar költeni VGA-ra, ami szintén érthető, akkor ott a konzol, ahol 8-10 évre biztosítva van a futtatás, ott nem kell azon agyalni és millió kommentben szétpanaszkodni minden topikot, hogy de szarul fut XY játék vagy hogy el sem indul.
Ne állíts kérlek olyat már megint 'jó 'politikus módjára, amit nem mondtam!
Amúgy nincs azon semmi szégyellnivaló, hogy az ember a konzolt preferálja, hiszen PC-n a gaming egyre drágább és a VGA piac egyre rosszabb állapotban van. Nyilván nem mindenkinek való az, hogy több száz ezerért vegyen új VGA-t, ami 3-4 év múlva 1-2 játékhoz nagyon kevés. Pont emiatt előnyös a konzol, ahogy írtam, azoknál nagyon sok évig nem kell foglalkoznod ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hozzászólásaidból egyértelműen leszűrhető amit írtam, mert finoman fogalmazva nagyon irreális elvárásaid vannak és emiatt minden topikot rendszeresen szétspammelsz a panaszkodásaiddal, amelyek teljesen megalapozatlanok.