- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
Esmein
Van rá esély, hogy egy ilyen bolti 2500+ os Barton lockmentes? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
Na, megvettem a 2421-est, de még nincs min kipróbálni
Talán holnap, és remélem nem kell potyára felmennem pestre
-
KPepe
senior tag
Kösz az infót!
Azt tudom, hogy csak lockos procikat lehet már kapni, de azt hiszem, maradok a bolti vásárnál, mert nekem sokat számít a garancia, és az itt vett cuccokra nem nagyon adnak.
És ha belegondolok, amire én használom a gépet, arra elég lesz a tuning nélküli proci is.
Ezek után melyiket vegyem, az általam mutatott bartont, vagy a sempront? 2700+ vs. 2800+ -
KPepe
senior tag
Itt találtam Bővebben: link
Akkor? Abit NF7-be menne. Sempron 2800+, vagy ez húzható jobban (csak fsb-vel)? Ha mégse Barton, akkor ez, vagy a Sempron? -
KPepe
senior tag
Nekem 2800+ -os Sempronba kellene a 2421-es, és nem tom, hogy elég-e?? Az 56 fok nem sok egy kicsit?
Majstor
Én letettem arról, mert igaz, hogy halk, de alig van levegő szállítása (szerintem), és inkább zörögjön a hűtő, mint forrjon a proci...
Szóval elég lehet a 2421-es Igloo? Mennyi az ilyen Sempronnak a kritikus hőmérséklete, ami már nem egészséges hosszabb távon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- 24 Hours of Le Mans
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest