Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Hát most figyeljen mindenki. Még vannak számtech boltok ahol a mindent a vevőért elv érvényesül! A történet a következő:
Múlt héten megrendeltem egy 2400+ sempront és hozzá egy GT 2470TC hűtőt.
Azt mondták, hétfőre okés. Be is vittem hétfőn az alaplapot, tegyék már bele. Mondja a srác, nem érkezett meg valamiért a proci
, de mindjárt utánanéz.
Felhívta a nagykert és rákérdezett, azt ígérték, keddre meglesz
. Kedden vissza a boltba, az eladó nézegeti a rendelési papíromat, majd azt mondja:
- Mit szólnál, ha a 2400 sempron meg a GT árán kapnál egy 2500 dobozos sempront?
Gondolkozni kezdtem, mert bár a proci jobb (főleg ugyanannyiért) a gyári hűtés szvsz nem az igazi, és az eladó szerint is kevés benne a tartalék.
Megbontotta a csomagolást, hogy a zajszintes kérdésemre válaszolhasson, de nem derült ki semmi.
Ekkor, problémámat látva egy másik eladó (talán inkább a tulaj??) azt mondta, odaadják a 2500+ sempront is, meg a választott hűtőt is abban az árban. (értsd: 2400-es sempron meg a GT)
Be is szerelték, oszt kész.
Ritka az ilyen bolt, ahol pár ezer Ft. hasznot elbuknak azért, hogy ne engem szopassanak. Mondhatták volna, hogy majd hívnak ha lesz, mag majd jövő hét stb stb.
SZÓVAL LE A KALAPPAL, ÉS KÖSZI FIUK!!! LEGKÖZELEBB IS NÁLATOK VÁSÁROLOK!

(szabad a bolt nevét???)
Aktív témák
- ASUS routerek
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de mindjárt utánanéz.
. Kedden vissza a boltba, az eladó nézegeti a rendelési papíromat, majd azt mondja:
Megbontotta a csomagolást, hogy a zajszintes kérdésemre válaszolhasson, de nem derült ki semmi.
Ritka az ilyen bolt, ahol pár ezer Ft. hasznot elbuknak azért, hogy ne engem szopassanak. Mondhatták volna, hogy majd hívnak ha lesz, mag majd jövő hét stb stb.