Hirdetés

Aktív témák

• erdeya

senior tag

Hát most figyeljen mindenki. Még vannak számtech boltok ahol a mindent a vevőért elv érvényesül! A történet a következő:

Múlt héten megrendeltem egy 2400+ sempront és hozzá egy GT 2470TC hűtőt.
    Azt mondták, hétfőre okés. Be is vittem hétfőn az alaplapot, tegyék már bele. Mondja a srác, nem érkezett meg valamiért a proci :(, de mindjárt utánanéz.

Felhívta a nagykert és rákérdezett, azt ígérték, keddre meglesz :). Kedden vissza a boltba, az eladó nézegeti a rendelési papíromat, majd azt mondja:
    - Mit szólnál, ha a 2400 sempron meg a GT árán kapnál egy 2500 dobozos sempront?:Y

Gondolkozni kezdtem, mert bár a proci jobb (főleg ugyanannyiért) a gyári hűtés szvsz nem az igazi, és az eladó szerint is kevés benne a tartalék. :U Megbontotta a csomagolást, hogy a zajszintes kérdésemre válaszolhasson, de nem derült ki semmi.:(

Ekkor, problémámat látva egy másik eladó (talán inkább a tulaj??) azt mondta, odaadják a 2500+ sempront is, meg a választott hűtőt is abban az árban. (értsd: 2400-es sempron meg a GT)

Be is szerelték, oszt kész. :DD Ritka az ilyen bolt, ahol pár ezer Ft. hasznot elbuknak azért, hogy ne engem szopassanak. Mondhatták volna, hogy majd hívnak ha lesz, mag majd jövő hét stb stb.

SZÓVAL LE A KALAPPAL, ÉS KÖSZI FIUK!!! LEGKÖZELEBB IS NÁLATOK VÁSÁROLOK!
    :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C

(szabad a bolt nevét???)

Aktív témák