Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Walter_White

senior tag

39x-es szorzóval - 100-as BCLK (sajnos nem jöttem rá, hogy ezt hogy lehet fixálni kerek 100-ra) a Biosban - Winben 99.7x . 1.30V-ra állított CPU VCORE (kevesebbel fagy a rendszer) - így is a Winben eléggé sokat ad neki a beállítotthoz képest, 1.15V-os VSOC
    4.1ghz-t meg sem próbáltam mert már a 4Ghz-hez is, 1.35V felé kellett volna menjek a Biosban, azt már nem akartam, a hőmérsékletek miatt, így gondoltam beállítok egy 3.9-et, ami bőven elég, ahova a 3.9 nem elég, oda a 4ghz-sem lesz az... A Maximum 4.1ghz meg már azért nem, mert oda horror értékek kellenek, amikre én már nem is vállalkozok, meg amúgy is 4.1 a Ryzenek határa. Most 1 pár napig teszt jön, aztán jöhet a RAM. (nem sietek sehova :) )

Ahogy néztem a neten 1.30-1.35V-ig biztonságos (De szerintem a 1.4V is beleférhet) csak lehessen hűteni...VRM-re nagyon figyelni kell, a stabilitástesztek idejére azért felszereltem egy 12-es ventit, ami max fordulaton fújta rá a levegőt (viszont megnyugtató, hogy ezek a hőfokok a VRM-nél csak stressztesztnél voltak kimutathatók, már ki is vettem, mert másképp oldom majd meg)
    Kép Róla:

Új hozzászólás Aktív témák