- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
turistakolbi #13943 üzenetére
Nyomhatnák jobban mert kb még nyomokban sincsenek a laptopok
-
Crytek
nagyúr
RX 5500M-es gépek mikor fognak elterjedni? Vagy tényleg csak az MSI Alpha 15 lesz az egyetlen?
-
Crytek
nagyúr
"Nem rég vettem egy 3700x procit. Agyon dícsérik az új ryzen procikat ,de azt valahogy nem említik soha, hogy out of the box milyen béna a heat/fan management.
Nevetséges, hogy egy böngésző/file explorer megnyitása okán 100-ra felpörgeti a coolert mert határértéken felül ugrik a hőmérséklet 1 pillanatra. Minden apró műveletnél ezt csinálja és rohadt zavaró. Próbáltam szórakozni a fan curve-el biosban de nem sikerült vele teljesen megszüntetni ezt a jelenséget. Egy b450-es asus rog lapban van a proci. A ház atx méret 3 ventivel. Szerintem egy komolyabb hűtő se oldaná meg a gondot mivel olyan heat spike-okat csinál a proci amit képtelenség lekezelni. Alapból 55-60C körül van de egy egyszerű művelet is 10-15C-t rádob instantba. Valahogy nagyon hülyén boostol a proci, minek felugratni 4ghz-re egy szaros windows task elindításához? De ha már így van akkor miért nincs valami latency beállítva, hogy ne bolonduljon meg a hűtő ha 2 tized másodpercre felszalad a maghőmérséklet? A megoldást végül az jelentette, hogy ki kellett kapcsolnom a cpu boost-ot, így most csendben van.Másnak nem volt ilyen jellegű gondja?"(UI: Az idézőjel nem poénból van nem az én gondom ez)
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest