- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
stryker.hu #2646 üzenetére
Mivel Európa szinten kevés a RAM készlet így a raktáron lévők és a frissen érkezett darabok árai felmentek míg fel nem töltődnek a készletek szerintem reális az augusztusi dátum.
Nekem is amit előre berendeltem RAM-ok azokra 1 hónapos szállítási időt írtak és elnézést kértek (pont az alzások) hogy ennyire megnövekedett a várható beérkezés és leszállítás a rendelési címre ahová kértem a memóriákat. A második RAM-ok amiket szintén berendeltem ugyan úgy hetek múlva sem jött meg. Aztán végül lemondtam minden RAM rendelést és várok szeptember-október esetleg november magasságáig.
Semmi trükközés nincs a termékeknél csak olvasni kell tudni és láthatod, hogy újracsomagolt termékről van-e szó vagy csak kibontottról vagy vissza vittről. De ha van új elérhető darab akkor az előbb felsoroltak árainál feltüntetik, hogy van x összegért cserébe új. De ha listázás alapján keresel akkor is írja ha van bontott-újracsomagolt és új termék.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
stryker.hu #2646 üzenetére
Először én is alzán néztem G.skillt, de annyira olcsó sem volt, raktáron sincs. Illetve pár éve jártam úgy hogy rendeltem tőlük ilyen terméket, ami majd két hét múlva lesz, soha nem jött meg máshonnét kellett rendelnem, de buktam vagy 3 hetet így.
Amit fentebb linkeltem, olcsóbb, minőségibb és az időzítése is jobb mint a G.skillnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest