Hirdetés
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
fudi2002
üzenetére
ááá, már bezsongtam a 2x32-re, jött alzára non-rgb 3600-os viszonylag jó áron - 20e-rel drágább mint a fehér rgb-s - :d de nem tetszik a színe, ezekből a crucialokból nekem fehér kell ( : de rgb nélkül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként barátomnál ez a mostani fekete gyári 3000@c15 volt először, talán c14-et is tolt vele 3600 körül, de majd rákérdezek
ezeket csak megnéztem, fehérek mellett jól mutatnának
most hogy mondod, sokaknál emiatt is lehet gond akár játékok alatt, aztán jön hogy sz@r amd...
szerk:
fanti
amennyire én csukott szemmel ctr és egyéb csodák nélkül tuningolok egy cpu-t gyorsan, fludi mester annyira ért a ramokhoz
higgy neki:
gdm off
"elfedi" a hibát, engedi az instabil rendszert működni, emiatt bsod és anomália nem lesz, csak a teljesítmény elmarad
rendernél azért elég szembetűnő amikor az usmus féle tm5-tel nézek valamit ami ott stabil, és mikor gdm on, és úgy is stabil, csak mondjuk a render több perccel később végez érdekes módon
nekem ez a ram beállítás nyűg, de copórolleren' lennék ha fludi nem mond sok jó dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Ubuntu Linux
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)