Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jeni

félisten

válasz Gyuri27 #28239 üzenetére

én erre azt tudnám javasolni,hogy amennyi rá van írva a KIT-re annyival használja a kedves felhasználó. ne kelljen ram KIT-t venni azért,hogy még rátegyen még 400hz-t mint OC-ként.
    ez a procira is jellemző.

• Alpi.

addikt

válasz Gyuri27 #28239 üzenetére

A viking istenek ! :DDD
    Azt ki garantálja, hogy nem egy pár virsli lesz a 3600-os ramok dobozába ? Senki...
    Minél több infot célszerű begyűjteni, aztán ezek alapján hozni kell egy döntést, ha siker, a saját sikerünk, ha mellé, a saját mellé-nk. :) Nem hiszem, hogy bárki csak pluszos dolgokkal tud lavírozni az életben. Néha történnek rossz dolgok, máskor meg a túlsó végéből szemezgethetünk, az arányokon tudsz módosítani, jobb esetekben. :)
    Épp tegnap vagy előtte 1 nappal dumálgattunk ramos dolgokról és ott pl. a (az általam adott infok alapján leginkább) egy 3200 Mhz-es kit mellett döntött "XY" a 3600-4000 kategória helyett, ahonnan először szemezgetett, mert valahova ide tervez érkezni.
    Kérdeztem, gond-e ha a bios-ba kell jönni, menni, állítgatni egy-két dolgot. Mondta, hogy egyáltalán nem. Utána mutattam Neki lehetőségeket, ram ic-kről, kit-ekről ilyen-olyan ic-vel szerelve. Aztán választott egy 3200 Mhz-est ezek alapján és megköszönte, hogy segítettem.
    Elsődlegesen azt kell tudni, gond-e ha kicsit bele kell nyúlni a beállításokba. Ha nem szeretne az emberfia ezzel bajlódni, akkor nyílván ki kell fizetni (nem kell, de érdemes. :D ) azt a pár darab ezrest és a magasabb spec-es típust választani. Ha nem gond az állítgatás, akkor viszont vannak alternatív opciók, nem baj az, ha beszélünk ezekről, sőt !

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák