Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
cl16, 40-43k, annyit bőven megér sztem, pár ezressel anno többért vettem az aegist, tuning nem lesz rajta, gyárit menjen minél alacsonyabb feszen, engem ennyi érdekel
de az is lehet rápattintom az aegisekre a full réz hűtőbordákat, nemrég eszembe jutott h megtaláltam őket, úgy már jó lesz a design ( :Gyuri27
erről van szó pontosan, ebből 3200-es a belépő amit itthon kapni is lehetszerk:
ez 2x16, az alá már nem megyek -
South Velen
addikt
Nálam pl: A micron e-die dual rankos modulok mennek 0,93V SOC fesszel (3600Mhz)
a samsung b-die single rankos moduloknak 0,98V kellett a stabilitáshoz. (3600Mhz)
Szerintem ez sokat elárul (mert általánosságban a DR jóval nagyobb terhelést ad a SOC-nak)Alpi is írta tegnap, hogy a Nyanya chipeknek sokkal kisebb SOC fesz is elég mint a B-dienak.
Régebben pedig több külföldi fórumokon olvastam, hogy a b-die adja a legnagyobb terhelést a memvezérlőnek, míg a micron e-die a legjobbak között van ilyen szempontból.Az hogy "látni ennél magasabbakat" persze függ az adott procitól, de leginkább szvsz attól, hogy az emberekbe beleégett hogy jól van az 1,1V körül és nem is próbálnak lejjebb tekerni. Igazság szerint én is 0.98V-t adtam neki sokáig 3600-on, mert b-die-on ez volt az alja, de egyszer kíváncsiságból leteszteltem és 0,93V is sima volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest