-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
remusz13
tag
-
Cathulhu
addikt
válasz
Dealer95 #13298 üzenetére
Ahhoz elég, hogy aki eddig nem vett nVidiát, az most se tegye, de ahhoz kevés, hogy aki zöld volt, az most pirosra váltson. Szóval azt várom, hogy nem erodálódik tovább a részesedés, talán erősödik is kicsit, de szerintem max 25-30% lesz, és nem egy jó kis 50-50. Nehéz és drága a kétfrontos háború és kevés hibát tolerál. Mindenesetre hajrá ryzen, én az idén mindent megtettem, hogy támogassam az underdogot, a vegám is az dországban jár már valahol
De vicces hogy egy éve pont fordítva gondoltam, a Vegát masszív sikernek vártam, míg a ryzentől semmit kb. Mondjuk akkoriban a pletykált +40% IPC és alacsony órajelek kevesek is lettek volna. De jó hír, hogy a fabric is ilyen szépen beért és R3tól Epycig mindent lefedtek egy fejlesztéssel. Good job AMD. Kár, hogy a Vega erre nem áll még készen, egy az infinity fabricon ülő, szabadon legózható APU HBM2vel ütne. Akár threadripper méretben, 300W TDPvel, 32GB osztott memóriával, 1000GB/s... Álmodik a nyomor, tudom, de majd két év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged