- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Na, az már reálisabb
Szerintem érdemes egy 6-10e közötti álló hűtőt beszerezni, én a fölé nem igazán mennék, hanem mellépakolnék még pár csendes házhűtőt. Ezek a 15-20e-s nagy kockák már az ennél nagyobb procikra valók szerintem plusz azok sem elegek magukban valahová el kell vezetni a hőt további légmozgással. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok túl spórolós
-
GeoPhoto
tag
AIO mellé kell valami ami a VRM-et is hűti, főleg ha van alatta valami combos GPU is. Még nem volt AIO-m, de az olcsókról nem sok jót írnak, ami meg drága az meg azért esik ki, mert akkor már vennék jobb procit inkább a különbségből.
Az 50 fok mindenképp soknak tűnik, sőt tuning nélkül a 70 is. Ami trükköt megtanultam a felszereléshez (első AM4-es lapom), hogy az alaplapi műanyag füleket jól ki kell lazítani, és így beakasztani a hűtőnek a horgait és utána csavarhúzóval óvatosan, egyenletesen beállítani a feszítést. Kisebb lehetőség a rossz felszerelésre és leszedni is sokkal könnyebb így, nem tépi ki véletlenül sem az ember a procit.
-
GeoPhoto
tag
Hát nem tudom milyen a gyári hűtő teljesítménye, de vagy nem fekszik fel, vagy nagyon alacsony a fordulatszám alapból. Nekem 2700-as van, de a gyárit ki sem bontottam, volt itthon egy Deepcool Gammaxx 300, azzal is meg az új kínai ventimmel is 30-35 fok az idle. Ja és a hangját sem lehet hallani ilyenkor.
-
GeoPhoto
tag
Ahogy mások is írták bármelyik normális AM4-es hűtőt tudod használni. A G-s proci lehet, hogy jobb, mint a régi Quadro kártya, de 10-15ezerrel többet nem ér mint egy 1600AF, mert akkor már hozzáraksz egy használt 750Ti-t, vagy valami hasonló 2GB-os kártyát és halkan elkegyeg vele minden.
G-s procikat esetleg használtan vennék, ha elég olcsón vannak, de lehet most mindenki elszállt az árakkal.
-
GeoPhoto
tag
Hello,
Ha van videókárya akkor szerintem az 1600-as mindenképpen jobb választás, gyorsabb, időtállóbb lesz, és a G-s hez képest esetleg olcsóbb ramokkal is jól elmegy (bár 3000-es alatt nem vennék, minimális a különbség). A lap szerintem jó választás, én annál kisebbel, egy Asrock b450m Pro4-et vettem 2700-ashoz, és nem bántam meg, a sok ventillátor kezelés jól jött.
G-s procit akkor vegyél csak szerintem, ha tuti lesz olyan időszak hamarosan, hogy nem lesz VGA kártya és még ez a gép kell. Minden más esetben jobban jársz, ha később veszel valamit olcsóbban, mint most költeni egy elképzelt szituációra. Én G-t esetleg htpc-be, vagy minigépbe vennék, de oda meg drága az ITX lap (pedig már le akartam cserélni a H81-es alaplapos gépet amit jelenleg használok)
Üdv-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tempest Rising teszt
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest