- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Ezekszerint igen. Egyébként lehet használni réz/nikkelezett réz felületen is, de számolni kell vele, hogy picit megfogja, sima takaritással nem jön le maradéktalanul. Viszont elsősorban DIE/IHS van értelme, mert a normál kencékkel szemben nem ég ki, így maradandó a vele elért javulás. lvy Bridgeek óta jópár széria alapkelléke sajnos, de csak indokolt esetben nyúlunk hozzá.
-
Robi_73
őstag
Tegnap a fiamnak raktam össze egy hasonló konfigot (Asrock B450 Pro4 + Ryzen 1600 AF), és az alaplap a 3.90-es bios verziótól támogatja hivatalosan az 1600 AF-es procikat. A lap 3.60-as verzióval érkezett, a procit betéve gond nélkül elindult a gép, majd frissítettem a legújabb 4.10-es verzióra és tökéletesen működik minden. Az Asrock oldala kicsit ellentmondásos, mert a 3.60, 3.90 és a 4.10-es biost sem javasolja Pinnacle Ridge magokkal felvértezett processzorokhoz, miközben az AF is az.
-
Pferi
senior tag
Én Ryzen Master-ben beállítottam az 1600AF-nek 3800 MHz-et, és ha kell az alaptól erősebb teljesítmény 2 kattintással beállítom az elmentett profilból, tökéletesen stabil, pedig egy gagyi Asus Prime B450M-K van alatta.
Lehet hogy menne többet is, de egyenlőre ez is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Eredeti játékok OFF topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest