- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Vannak tapasztalatok F23d Gigabyte BIOS-al? Olvastam itt, hogy valakinek nem jött be, de hátha mások tudnak pozitív tapasztalattal szolgálni. Szeretném felfrissíteni haverom gépét, hogy megoldódjanak a mikrolagok. Nálam az új Asrock beta BIOS eddig kifejezetten jól működik úgy hogy a Windowst is frissítettem. Elmúltak a szürke kockásodások Youtube tekerésekor és a mikrolagok is. Szóval nálam nagy az öröm, de havernál is jó lenne már felrakni ha rendesen működik a Gigabyte BIOS-a is.
-
Bobyjack
senior tag
Melyik program mért adatainak lehet most hinni? Ryzen Master teljesen más feszültség adatokat ír mint az alaplap. Belőttem fix 3.6GHz-re a processzort, hogy ne vegyen vissza az órajelből játék alatt, erre a Ryzen Master azt írja 1.45V a CPU feszültség, miközben az alaplap 1.36V-ot ír. Kinek lehet hinni? A barátom Gigabyte B350 Gaming 3 lapjáról van szó.
Másrészt az rendben van, hogy a Ryzen master szerint default beállításokkal 0.9V és 1.41V között állítgatja a feszültséget az alaplap? Nem sok neki az 1.4V? Ezt a saját gépemnél is tapasztaltam (Asrock X370 Fatal1ty Gaming X)
-
Bobyjack
senior tag
válasz
BerserkGuts #1094 üzenetére
Jól értem, hogy nincs dedikált videokártyád a gépben? Mert ha nincs, de Windows működik, akkor a Vega is működik, mert az csinálja a képet hozzá. Ha csak a játékok nem mennek akkor az driveres probléma lesz szerintem.
-
Bobyjack
senior tag
Még csak hétfő óta van nálam a gép (2400G), és nem igazán tudtam tesztelni, viszont ezen rövid időszak alatt én is tapasztaltam ilyen fps eséseket. A hétvégén lenne időm szórakozni a rendszerrel, és jó lenne valami egyszerű módon kiküszöbölni ezt a problémát. Asrock X370 Fatal1ty Gaming X lapot vettem, és ahogy néztem ehhez is van ilyesmi tuning program. A gond az, hogy nem nagyon szeretek ilyenekbe belenyúlkálni, ezért érdekelne, hogy nincs-e esetleg valami olyan megoldás amivel a Windows tudná automatikusan kényszeríteni a processzort arra, hogy ne engedje leesni az órajelet? A legjobb lenne olyan megoldás, ami ezt a kényszerítést csak akkor alkalmazná automatikusan, ha erőforrásigényes feladatok, például játékok futnak. Valami hasonlóra gondolok, (bár az kézi megoldás) mint a laptopoknál elérhető energiagazdálkodási lehetőségek (teljesítménycentrikus beállítás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest