- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, elötte kikapcsoltam a Bitlockert, visszaállítottam azt ami engedte TPM nélkül is titkosítani, reboot, BIOS fTPM engedélyezve, WIN elindult.
Bitlocker már csinálja a titkosítást...
Valóban kevés irodalom van a témában, bár én régóta használom. Nem értem hogyan merik e nélkül hagyni a gépet a mai világban mikor tele van mindenféle fontos adattal a lemez, felhők is ide vannak szinkronizálva, stb... -
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
Ismerős a kép, nálam is ez a lap van csak mATX.
Elsőre ahogy elindult olyan amilyen, tökmindegy. Kézzel áttekerted: direktben a memóórajelet? Töltsd be a Load XMP setting alatt az egyes profilt, és ments, és reboot, és betölt mégegyszer, és ment mégegyszer (néha vacakol a mentéssel, ezért írom így).
Ha azzal sem megy, és visszarakja JEDEC 2400-ra, akkor kézzel a memóórajelet lődd be 2666-tól 3000-ig valamire, és a Dram timing configurationban mindent húzz Auto-ra (kivéve a próbálkozások száma amit nemtom angolul hogy mondott, értéke 3), aztán hadd állítsa be magának amit sikerül. Ilyenkor lassan fog elindulni, magára találni, mert próbálgatni fogja az időzítéseket. Későbbi indításokkor már gyors lesz, nyugi. Amíg CL18 alatt állít be magának időzítést, próbálkozhatsz feljebb lépni a frekiben. Ja, a printelt képpel azonos oldalon az alja felé a memó feszültségét is állítsd be kézzel arra, amit az XMP profil előír 1.35V, (pirossal fogja beírni ha több mint 1.2V).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest