- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
sziasztok!
van egy hónapok óta húzódó problémám, de az acertől 100% ignoranciát kapok
acer nitro 5 notebbok an515-42
a gyárilag az 1.06 bios volt rajta de amióta frissítettem, 1.6 ghz-re van erőszakolva a proci akku módban
a weboldalról sajnos nem lehet szerezni 1.08nál régebbit, és egyik későbbi bios frissítés se oldja meg ezt a problémát, az acer meg hazug módon energiagazdálkodási feature-nek hazudja eztszerintetek valahogy meg lehet erőszakolni a dolgot hogy ismét full turbó módom legyen akku módban is?
-
Dhampir
félisten
A Best Buy topikban tették közzé ezt az akciót:
-
Dhampir
félisten
válasz
Black&White #290 üzenetére
Kíváncsi vagyok arra, hogy a Lurdy Ház, Xiaomi Mi Store "kínálatába" bekerül-e.
-
Micsurin
nagyúr
Mert a Ryzennek kb a RAM a lelke...
R7 nem is baj ha visszakúszik, azzal a hőtermeléssel a consumer gépek nem tudnak mit kezdeni 10 perc és máris hátrányban van a 2500U-val szemben. Ha a 2x00U szériára gondolsz. A 3xxx széria tavasszal kerül a kezembe ha minden igaz mivel ha nem gariznak (miután túl leszek ezen az 1 hónapon most kell a gép) kell nézek valami mást akkor tuti egy 3500U-ra fogok pályázni.
-
Dhampir
félisten
Puszta "kisember" szemével nézegetem az árcédulákat, csakúgy, mint a vásárlók jelentős része. Talán még a nyáron és ősz elején történt, hogy a Ryzen 7-re akciózott legalább két bolt, akkor 150 000 Ft körül volt, de már visszakúszott a maki a fára.
Inkább az tapasztalható, nemhogy leesne a kifutó gépeknek az ára, hanem még meg is drágult (persze feltehetően a Forint gazdasági sikertörténete is beleszólt) vagy stagnál egy bizonyos szinten.
-
Dhampir
félisten
A Ryzen 7-es modell 190 000 Ft volt korábban és még most is.
Csak a Ryzen 3 olcsóbb, a Ryzen 5 konfiguráció is 150 000 Ft fölött van az ismertebb boltokban.
-
Igen, mondjuk azok nem is ennyibe kerülnek. Kíváncsi lennék mennyit spórol vele a Lenovo, hogy egy 190k-s gépben is forrasztja az egyik modult. De az tény, hogy a dual channel már előrelépés. (vagy nem tudom milyen a helyzet mostanság, régebben jellemzően inkább single channel volt notikban gyárilag)
-
Tetsuo
őstag
-
Prohardver teszt egy Ryzen 5 3500U-val szerelt notiról:
Lenovo IdeaPad S540 notebook: energiatakarékos AMD? -
-
Dhampir
félisten
AMD processzoros Redmi notebookok mutatkoznak be
...a pletykák szerint pedig ezekben a notebookokban a Ryzen 5 3550H fog dolgozni, amiben egy 12 nm-es csíkszélességű, 2,1 GHz-es (maximum 3,7 GHz) négymagos processzor, nyolcszálas teljesítménnyel rendelkező CPU végzi majd a munka oroszlánrészét.
-
Tetsuo
őstag
Tehát azért több gond van vele, mint az Intellel? Ez érdekes.
Köszi Dhampir, hasznos topik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#63718632 #264 üzenetére
Nálam napi szinten teljesít szolgálatot az Acer 2500U-val so far so good!
Office cuccok, VS2019, XAMP, VSCode, CodeBlocks néha egy kis játék ha lyukasom van... igaz azt a kótla gyári Hynix ramot meg ergya HDD-t már rég kibeleztem belőle.
Igaz megy vissza majd szervizre... sose láttam még HDMI csati hibát laptopon, eddig. Konkrétan egy láb felfelé áll a csatin nem is értem csak külön táskában cipelem betakarva pamut tokkal még a fedlap is karcmentes... remélem nem hajtanak el de így a villogó képpel projektoron egy pöppet bajos. Csak arra várok, hogy a Zh időszak leteljen... igaz utána meg kéne a noti a projekt munkához... oh sh!t sehogy se lesz ez jó...
-
válasz
#63718632 #264 üzenetére
Picit olvass vissza. Van akinél van gond (kékhalál, bár a sűrűség miatt ez inkább hardvergondnak tűnik szerintem), meg van akinél megy szépen, mióta az AMD saját kézbe vette a driverkérdést noti fronton. Egy ismerősömnek van Ryzenes notija (2200U), annak nincs gondja.
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy vannak-e negatív tapasztalatok vagy problémák Win10 használattal kapcsolatban. Volt-e driver hiba vagy egyéb eset ezekkel a procikkal.
Laptop beszerzésben vagyok és vacillálok használt üzleti vagy új Ryzen 5-ös konfigok közt. -
-
Tamarel
senior tag
A hivatalos AMD meghajtók előtt szívás volt, vagy régi HP által kiadottat használtál (valamelyikkel a youtube firefox-on kékhalált okozott) vagy windows update-ben megkerested és kézzel tetted fel.
Most már jó régóta simán felrakod a hivatalos amd-set és kész. Azzal még nem tapasztaltam semmi problémát. Megy a frissítési tanácsadója, a játék profilok, stb.HP 255 G7-et szoktam javasolni belépőszintre.
-
Ha napi szintű kékhalál van, ott valami elég komoly gond van, nem jó a RAM pl, gariztatni kéne szerintem. De hátha Tamarel megosztja velünk a driverügyi tapasztalatait.
Nálam desktop Ravennél (adatlapom) csinált kb 2-3 hetente kékhalált, visszavettem a RAM-ot 3200MHz-ről 2933MHz-re (XMP profil ez is), hónapok óta hibamentes.
Drivert nem szoktam piszkálni, évi 1-2x frissítem esetleges új funkció miatt, vagy mint legutóbb a 1903 upgrade után, hogy a friss Winhez való driver legyen fent, gondom nem szokott lenni velük. Chrome-ban volt néha 1 mp-es elfeketedés yt közben, de az új Chrome build megoldotta ezt is. -
Dhampir
félisten
Laptopon például a Kaveri ment gyönyörűen, például a Carrizo-nál már előfordultak driver-gondok (volt az APU mellett egy diszkrét Radeon VGA is). Ryzennel nincs saját tapasztalatom.
-
fordjee
aktív tag
Hi!
Hogy áll most a Ryzenes notebookok világa? Mennyire ajánlott? Szemezgetek egy Hp Envy 13 x360-al, ryzen5-2500u, vagy ryzen7-2700u-s változattal. Melyik proci lehet az ajánlottabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest