- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz
Omli85 #37595 üzenetére
Azért nem, mert például nekem kártyacsere volt a gépbe (hálistennek ismét nvidiás lettem), és az amd cleanup utility is hasonló minőségű, mint a radeon driverek. Letakarítottam vele, de a radeon beállítások program mindig elindult, úgy, hogy elvileg fent se volt a gépen.
DDU tökéletesen letakarította.
-
Stylerr
addikt
válasz
Omli85 #37476 üzenetére
Függőleges, viszont legutóbbi alkalommal netezés közben jött elő a hiba, tehát nem volt terhelve semmi. Most tartok busszal a szervízbe. A gép nem is ad képet, BIOSig sem jut el, szóval viszonylag könnyű lesz szűrni a hibát. Sajnos a kártya már nem garanciás, viszont az alaplap és a tápegység igen.
-
Stylerr
addikt
Netezés közben kifagyott a gép. Fehér csíkos lett a képernyő (múltkor ugyanigy játék közben adta meg magat), azóta bekapcsolom, és nem ad képet, még a BIOS-ig sem jut el, csak búg. A kártyám adta meg magát? Sapphire kártyám van, remélem 3 év garancia van rajta, mert kettő és fél éves.
-
Stylerr
addikt
Az új "Radeon" nevű driverben, mi ez a Teljesítmény szabályozás? Fel lehet húzni +50%-ra. Ez mit állít? Csak a GPU és Memória órajelét, vagy azzal arányosan ad neki több feszt is, és a ventit is feljebb húzza? Erre nem jöttem rá, remélem valaki már kipróbálta.
-
Stylerr
addikt
R9 270 Vapor-x kártyám van. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék feszt emelni a kártyán, illetve mennyi az a minimális érték amivel fokozatonként emeljem? MSI Afterburnerrel mindent tudtam állítani, kivéve a core voltaget. Köszönöm a segítséget.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Uraim, az miért van, ha egy játékot lerakok tálcára, akkor a GPU elkezd melegedni, és a ventilátor is elkezd hűteni iszonyatos módon. Ahogy ismét teljes képernyőre teszem, elkezdek játszani, akkor csökken a hőmérséklete is, és a ventik fordulatszáma is.
Ez hogy lehetséges? -
Stylerr
addikt
Sziasztok! R9 270 vapor-x kártyám van. (Tudom, másik topic, de ez aktívabb, és remélem lesz itt hozzáértő) Elég súlyos a baj. 15.7-es driver volt fent, (win8.1) és játék közben megfagyott a gép. (Függőleges piros-fehér-fekete csíkozódás). Felraktam a gyári 13.6-ot, és ahogy elindítottam Fifában egy meccset ismét fagyott. Annyi hibát ír ki az eseménynapló, hogy "amdkmdap képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt". Ezt kiírta az újraindítás után is egyből a felugró értesitő buborékban a tálcán, ezért reménykedek, hogy hátha csak szoftveres a baj, és nem kell új kártyát vennem.
Másfél éves a kártya. Remélem tudtuk segíteni. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged