Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• side1111

csendes tag

válasz zack #18623 üzenetére

Jaj, igen.. igaz is.. odaírtam.
    Egyébként egy i5-2500k van alatta meg 4 giga ram, ami tudom hogy kevés, de ramot majd adok hozzá még 4 gigát, az jó lesz 1 darabig, procit meg majd ha jön a skylake :D
    Egyébként masszív a cucc, féltem is rendesen
    Nem akartam húzni főleg egy ilyen procival :DDD

A táp dícséreteket meg köszönöm :B

• side1111

csendes tag

Én is csatlakozok egy 290 vaporx-el. Már csak azt remélem hogy az adata 650m tápom jószívvel fogadja. :DDD

• side1111

csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat/tanácsokat :R
    A hetekben szétnézek hogy mik kaphatók és beruházok egy 290-re. A maradékból jöhet a ram.
    Jövőre pedig procit és esetlegesen ha nagy az ugrás 390re váltok.

Ati.Inc
    Hajrá a kártyához! Én is inkább singe-ben használom, a multi minimális. Bár ha egyszer kijön a GTA5 pc-re az nem lehet rossz multiban. :D

• side1111

csendes tag

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, ugyanis ideje lenne beszereznem egy jó videókártyát.
    (Eddig anélkül csapattam, és ha szépen is akarok fogalmazni már a végére 800x600-as beállítások
    mellett nem volt a legszebb a látvány az újabb játékoknál) :DDD

A mostani gépem amihez társulna:
    proci: i-5 2500k alapórajelen
    alaplap: asus p8z68-v
    Táp: Adata HM 650 (moduláris, 80+ bronz)
    Ram: 4GB Kingston HyperX 1333Mhz CL9
    Ez mind hdmi-vel rá van kötve egy 40"os hdtvre.
    Igen-igen.. tudom nem hajtaná ki a videókártyát, de a nem túl távoli jövőben cserélni szeretném
    a többi részét is a gépnek (főleg ha jönnek a skylake procik)
    Egyedül a táp aminek cseréjén még el se gondolkodtam.

Több kérdés is felmerült bennem amiben a segítségeteket kérem.
    1. Van-e értelme beruházni egy r9 290-be? Mivel jövőre jön a 390 a gddr5 helyettesítőjével :D
    2. Azért mégiscsak megkérdezném hogy sokat hagyna a jelenlegi cofig a kártyában?/Mit kéne azonnal cserénem hogy ne kapjak egy nagy pofont azért mert ilyen config mellé 290 beruházásán gondolkodom.
    3. Érdemes-e várni 1-2 hetet? (Pont most nézem hogy lenyomja az amd a 290/290x árait.)

A kérdéseim eléggé a topik határás súrolják, de reméltem hogy tudtok segíteni.
    Ja igen. Amit most elraktároztam az 120eFt. Bár 100 a lélektani határ ahol még nem kezdem el szívni a fogam, de ha nyomós az érv és megéri akkor mehet egy kicsit feljebb.
    Nyilván ha olcsóbban kijön a dolog akkor rakom félre a maradékot a gép egyéb részeihez, amit ahogy ti is látjátok elég időszerű lenne :D
    Tudom hogy van olyan kérdés aminek a megválaszolásához jövőbelátásra van szükség, de hátha elcsípek olyan infót ami valamelyik irányba billenti a döntésemet.
    Egyébként is már jó ideje figyelemmel követem ezt a topikot, sőt még a friss gtx970-es topikot is.
    Bár a gtx970ről lemondtam mivel úgy látom hogy van hang probléma a kártyákkal, sok az fps drop és közel sem biztos hogy teljes mértékben támogatja a dx12-t.
    Szóval segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés