- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
side1111
csendes tag
Jaj, igen.. igaz is.. odaírtam.
Egyébként egy i5-2500k van alatta meg 4 giga ram, ami tudom hogy kevés, de ramot majd adok hozzá még 4 gigát, az jó lesz 1 darabig, procit meg majd ha jön a skylake
Egyébként masszív a cucc, féltem is rendesen
Nem akartam húzni főleg egy ilyen procivalA táp dícséreteket meg köszönöm
-
side1111
csendes tag
Én is csatlakozok egy 290 vaporx-el. Már csak azt remélem hogy az adata 650m tápom jószívvel fogadja.
-
side1111
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat/tanácsokat
A hetekben szétnézek hogy mik kaphatók és beruházok egy 290-re. A maradékból jöhet a ram.
Jövőre pedig procit és esetlegesen ha nagy az ugrás 390re váltok.Ati.Inc
Hajrá a kártyához! Én is inkább singe-ben használom, a multi minimális. Bár ha egyszer kijön a GTA5 pc-re az nem lehet rossz multiban. -
side1111
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, ugyanis ideje lenne beszereznem egy jó videókártyát.
(Eddig anélkül csapattam, és ha szépen is akarok fogalmazni már a végére 800x600-as beállítások
mellett nem volt a legszebb a látvány az újabb játékoknál)A mostani gépem amihez társulna:
proci: i-5 2500k alapórajelen
alaplap: asus p8z68-v
Táp: Adata HM 650 (moduláris, 80+ bronz)
Ram: 4GB Kingston HyperX 1333Mhz CL9
Ez mind hdmi-vel rá van kötve egy 40"os hdtvre.
Igen-igen.. tudom nem hajtaná ki a videókártyát, de a nem túl távoli jövőben cserélni szeretném
a többi részét is a gépnek (főleg ha jönnek a skylake procik)
Egyedül a táp aminek cseréjén még el se gondolkodtam.Több kérdés is felmerült bennem amiben a segítségeteket kérem.
1. Van-e értelme beruházni egy r9 290-be? Mivel jövőre jön a 390 a gddr5 helyettesítőjével
2. Azért mégiscsak megkérdezném hogy sokat hagyna a jelenlegi cofig a kártyában?/Mit kéne azonnal cserénem hogy ne kapjak egy nagy pofont azért mert ilyen config mellé 290 beruházásán gondolkodom.
3. Érdemes-e várni 1-2 hetet? (Pont most nézem hogy lenyomja az amd a 290/290x árait.)A kérdéseim eléggé a topik határás súrolják, de reméltem hogy tudtok segíteni.
Ja igen. Amit most elraktároztam az 120eFt. Bár 100 a lélektani határ ahol még nem kezdem el szívni a fogam, de ha nyomós az érv és megéri akkor mehet egy kicsit feljebb.
Nyilván ha olcsóbban kijön a dolog akkor rakom félre a maradékot a gép egyéb részeihez, amit ahogy ti is látjátok elég időszerű lenne
Tudom hogy van olyan kérdés aminek a megválaszolásához jövőbelátásra van szükség, de hátha elcsípek olyan infót ami valamelyik irányba billenti a döntésemet.
Egyébként is már jó ideje figyelemmel követem ezt a topikot, sőt még a friss gtx970-es topikot is.
Bár a gtx970ről lemondtam mivel úgy látom hogy van hang probléma a kártyákkal, sok az fps drop és közel sem biztos hogy teljes mértékben támogatja a dx12-t.
Szóval segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- Diablo IV
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged