- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz
Omli85 #39087 üzenetére
A HD6450-es kártyával megy ablakban is gond nélkül. Van itthon egy gép i3-4130T-s procival ellátott gép (nas-ként üzemel jelenleg), annak az igp-jével is megy ablakba. Az egész rendszer átvált 3D-re. Tehát natívan megy minden.
De nem is az a bajom, hogy nem megy ablakba, hanem az, hogy rosszul megy. Úgy mint a régi HD5870-emmel. Akkor beraktam mellé a 6450-et és azt használtam. De most még azt sem tudom megtenni, mert a crimson nem támogatja.
Nem hiszem el hogy egy mostani vga-ból pont ezt a funkciót hagyták volna ki. És nem csak az én 390X-emmel ilyen. Kipróbáltam haverom gépével is, neki 390-van. azzal is ugyan ez a helyzet. Próbáltam másik kábelt, is mondom hátha, de nem.
Úgyhogy írtam az AMD support-nak. Remélem jön valami válasz. -
McSico
senior tag
A 6450-el nekem a win10 is átváltott 3d-s módba.
Mindegy. Még próbálkozok hátha. Meg írok a supportnak, hátha mondanak valami okosat.
A 6450-et meg hiába rakom be a crimson nem támogatja, és így az sem megy.
Ma csuklottak rendesen a srácok az AMD-nél, kapták a káromkodást rendesen. -
McSico
senior tag
Kipróbáltam amit írtál. Sajnos a helyzet ugyan az.
A tv kiírja hogy 3D 24Hz. elvileg átvált.Neked a windows is átvált 3d-re? Mert a 6450-essel a windows is átváltott. Ezzel a 390x-el meg a régi 5870-emmel nem vált át. Kiírja a PowerDVD, hogy csak tejles képernyőben támogatott a 3D. 6450-el nem panaszkodott a lejátszó, az egész wondows átváltott 3D-re.
Tehát akkor valahogy nekem is rá kéne vennem, hogy a rendszer is átváltson?
Egyébként az én procimban nincs IGP így ez nem tud bekavarni.
-
McSico
senior tag
PowerDVD 15-öt használok, meg használtam a régi kártyákkal is.
3D-s tv-re küldeném ki, nem monitorra. A tv át vált 3d-re, nekem az a bajom, hogy nem hardveresen kódolja a kártya a filmet, mint a HD6450, hanem szoftveresen oldja meg mint az 5870-emel. Ebből adódóan vannak anomáliák rendesen. A háttér az előtérbe kerül meg ilyenek. Gyakorlatilag szétesik a térhatás.Kipróbálom amit írtál, de ha tényleg így kell trükközni vele, akkor no comment...
A 6450-et meg hiába rakom be a 390x mellé a crimson miatt nem megy. Valamit jól elb..... az AMD úgy látom.
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ 390x-et 3d-s Blu-Ray lejátszásra?A következő a problémám:
Nem küldi ki a rendes 3D-t. Úgy küldi ki a filmet mint a régi HD5870-esem. Vagyis szoftverből megoldja. Ebből vannak is problémák rendesen. Az 5870-mellé be kellett raknom egy HD6450-et. Azzal úgy ment a 3D film, ahogy elő van írva.
Ezeket a kártyákat leváltottam egy 390X-re. Erre most a 3D filmnézéssel ugyan ott tartok, mint az 5870-el, vagyis, nem hardveresen tolja ki a filmet.Van erre valami opció, vagy mit lehet kezdeni vele? A fapados Crmison-ban sem találtam semmi erre vonatkozó beállítást.
Részletes konfig az adatlapomon, ha az segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest