- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
csa33ee #23047 üzenetére
DroiDMester, csa33ee, mqm, köszönöm! Sajnos(?) nem tudok visszalépni a vásárlástől. De kíváncsi vagyok arra, mi az ellenérzésetek, negatív tapasztalatotok az Asus OC+ directcu II hűtéssel kapcsolatban.
Mint linkeltem, 2013.07.hó óta 7970 típusban, hasonló (mármint OC és hűtés) kártyám van. Sem a venti hangokkal, sem a hőfokokkal nem volt semmi bajom. Igaz nem húzgáltam agyon a kártyát, nem használtam külső programot csak a catalystet, belőttem a GPU-t 1060, Memóriát 1500Mhz-re és használom
Internet, levelezés, excel, stb. alatti hőfok egy 24 fokos szobában 33 fok:Szőrös fánkkal, 1920-ban megtekerve (83 fok, de már hallom a VGA hangját):
Egyéb szintetikus tesztek mint 3DMark ilyen olyan, Heaven Benchmark alatt volt a legmelegebb, 62 fokos lett:
Összességében én elégedett vagyok ezzel a típussal és a hűtésével, ezért várnám az ellenvéleményt 290X esetén mire számítsak!
-
Rathrol
senior tag
válasz
csa33ee #22293 üzenetére
Tápom elég hozzá, FSP raider 550W és i5 proci szóval max 420w körüli fogyasztása lehet.
Nekem zárt ház mellet hallani ha nagyon fülelek intró alatt, és hangot letiltom, szóval nem vészes de aggasztó tud lenni. Még van 15 napos elállási jogom ami szerintem épp hogy tudnék élni vele, január 5.-én nyitnak, nemtudom még mi legyen, mert így eladni se tudom ha valaki erre allergiás ha mégis úgy döntök megtartom és idővel jobb kártya vásárlás esetén eladóvá válik, hát kicsit elvette a kedvemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest