Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Benyaking
üzenetére
Akkor neked bolti csak kéz alól van.Nekem egy PH-s bazáros kollégától van.Ő intézi a garit nekem.Csak a sértetlen hűtő legyen meg,a matricát meg intézi.10-20 cm-ről alig 30 mp-ig melegítettem.Esetleg fotózd le te is és ha sérülne csináltass matricás emberrel egy ugyan olyat.Viszont ha szétmegy a matrica ês nincs rá kapcsolatod akkor bukod a garit,bár egy másik bazáros kolléga erre azt mondta,hogy a kisker jóindulatán múlik az egész...
t72killer : Itt is van a fórumon róla adar,de azt hiszem 85 fok körül mentek alapfeszes tuningal ami szerintem kissé magas,bàr ha nem akarod feszelni akkor okés lehet.
HMS : Így igaz,én is csak ezért mertem belevágni

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest