Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcsabat

őstag

válasz Nelman #36186 üzenetére

nem idevaló a téma, szóval ez az utolsó hozzászólásom ezen a téren, hidd el nekem nem az ár miatt lesz jó egy táp. XFX-ből merem állítani neked, hogy vehetsz 8 éveset is, garancia nélkül, ha abban seasonic belső van még évekig hajthatod vele a géped. Enyém kb. 5 éves, vígan viszi a rendszert. Utánakerestem jelenleg már ez is 30 ezer körül mozog, de mikor vettem ha jól emlékszem a fele sem volt. Egy minőségi 500-es vagy 550-es táp ezeknek a kártyáknak elég, ha nem extrém tuninggal akarunk szórakozni. A thermaltake-t nem akarom leírni, volt egy-két jó sorozatuk, de abból amit írtál nem derült ki a pontos típus, de sajnos ennél a márkánál több a gyenge, mint a jó tápegység. Egy FSP / Seasonic belsős táppal (értelemszerűen az említett márkák, plusz be quiet! dark power, straight power, bizonyos corsair-ek és még lehetne sorolni) amik elérik az 500-550W-ot nyugodt szívvel hajthatóak ezek a VGA-k, nem kell a frászt hozni előre a felhasználókra :D

A PSU kalkulátorokkal meg azért óvatosan, ezért a tápos topikban a fejét veszik az embernek! :D

Új hozzászólás Aktív témák