- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 
			  Mobilarena AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

proci985 MODERÁTOR válasz  Speed®

üzenetére Speed®

üzenetéreNZXTnel az oldallapi venti nem feltetlenul kifele huz, alapbol a 630on befele megy. de az a haz kb extrem tulnyomasos, (reszben) kiszedve a vinyokereteket pedig semmi nem all a levego utjaba. 300W halkan 60as deltaTvel teljesen jo egyebkent. a Hawaii annyit eszik mint anno a 4870x2 / GTX295 / 6990 / GTX590 / GTX480 szeriak, es azoknal minden piacon levo megoldas jobban teljesit zajra es hofokokra nezve is kb. tetejeben elegge brutalisan szivarog 80 fok folott. emiatt se nagyon van tartalek a hutokben, egyszeruen a 30 centi hossz, ATX szelesseg es 2 slot olyan hatar, ami fole nem igazan szoktak menni a gyartok. azon elvezetni 300Wot pedig ugyes hutesi megoldas kell. egyebkent van full cover viz is, azzal megvan a <60fokos load alapbol OC kartyakkal, cserebe a blokkok arabol legen triCFem lehetne kb. --- annal a phantomnal egyebkent mehet ket 200as venti felulre, onnantol meg nem lehet problema, hogy a kartya hazon belul keringeti a meleget. sajatom alapjan az a felepites boven jo 800+Wra is. 
- 

válasz  Speed®

üzenetére Speed®

üzenetéreEs akkor megis mitol lett ajanlott az MSI ? Ha sajat magad is elismered ,hogy nyitott/ventis oldallapos haz kell neki, ami lassuk be ;nemigen divat a modern hazaknal. Sapphire es az osszes tobbi gyarto hutese felfele fuj ,nem oldalra ,talan megis nekik volt igazuk hm hm.... 
 Bar az en hibam ,hogy nem neztem utana jobban vasarlas elott , biztos volt irva itt a forumban ,hogy oldalra tolja ki a meleget,csak en atsiklottam felette . En csak azokat a hszeket lattam ,hogy mennyire ajanlott ,meg legjobb hutes stb. . En csak azokat a hszeket lattam ,hogy mennyire ajanlott ,meg legjobb hutes stb.
- 

CsonkaImo addikt válasz  Speed®

üzenetére Speed®

üzenetéreEgy első kiadású Fractal Design Arc Mini-vel gond nélkül, csendesen lehetett 75°C körül tartani a GPU-t és a VRM-et is. 22-25K körül mozgott ez a ház. Pár középkategóriás ventilátor kell, meg ahogy Te is írtad, szabad légáramlás. Nálam így a zajjal se volt probléma. Szerk.: A mostani felállás viszont nem túl előnyös,. Így 83°C és 2700rpm-en mennek a Tri-X ventilátorai. Még jó, hogy a fejhallgatóm jól szigetel. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.29
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. En csak azokat a hszeket lattam ,hogy mennyire ajanlott ,meg legjobb hutes stb.
 . En csak azokat a hszeket lattam ,hogy mennyire ajanlott ,meg legjobb hutes stb. 
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)